سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

برگزار کننده: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
سطح برگزاری کنفرانس: ملی
آدرس وبسایت: http://www.ifstacongress26.ir/fa
تاریخ های مهم
اخرین مهلت ثبت نام: 1398/04/31 (زمان باقی مانده: 3 هفته و 6 روز)
تاریخ برگزاری: 1398/06/26 (زمان باقی مانده: 2 ماه و 24 روز)
اطلاعات تماس
تلفن: 02144293450 - 02144293455 - 02144293459 -021447805
آدرس: تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری تجاری الوند – طبقه 5 شمالی – واحد 502
موضوعات


     کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

·        روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

·        سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

·        غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک

·        کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی

·        ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

·        امنیت و ایمنی مواد غذایی

·        بحران آب و صنایع غذایی

·        غنی­سازی مواد غذایی

·        نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

·        میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

·        مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

·        راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

·        فرمولاسیون مواد غذایی

·        صنایع فرآورده­های گوشتی

·        صنایع فرآورده­های غلات

·        صنایع بسته­بندی مواد غذایی

·        صنایع فرآورده­های لبنی

·        صنایع روغن

·        سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی

رویدادهای علمی مرتبط
telegram instagram درباره قوانین و مقررات تماس با ما حامیان ما اطلاع رسانی کنفرانس ها تبلیغات